Swinhay International Test Match at Beaufort Polo Club

Swinhay were delighted to sponsor the Swinhay International Test Match at Beaufort Polo Club on Saturday 8th June 2019 where Frasers England were victorious against Pakistan. Swinhay provided personalised toolboxes as prizes – a little helping hand for those minor DIY jobs! This event is part of the Gloucestershire Festival of Polo where thousands of…

UWE, Hillside Gardens Sports Complex, Bristol

Swinhay Ltd while working in partnership with Verde Recreo delivered Hillside Gardens for UWE-Bristol in 2018.  The project was a high quality fast-track building, mixing traditional construction methods with advanced insulation, heating and cooling systems.  Together with on-site parking, changing facilities and spectator areas it all sits comfortably into the surrounding landscape. The main sports…

The Boat House

The Boat House design and build ensures owners’ maximum enjoyment of its location with panoramic views over the Bristol Channel and versatile accommodation. Close collaboration with the commissioning owners and architects ensured a property that both reflects and capitalises on its landscape and Swinhay’s extensive refurbishment and extension works produced stunning results, on time and…

Melksham Court

A commissioned project.  Complete renovation of a historically sensitive Grade 2 Listed Manor including renovation and conversion of ancillary properties, outbuildings and gardens. Swinhay’s close liaison with the client, listed building authorities and specialist craftspeople, plus our highly practical and creative approach ensured the Manor and Estate retains and indeed champions its aesthetic values and…

Equus House

Completed in October 2011, nine luxury apartments built on the site of the Old Telephone Exchange, Bath. Situated at the top of Lansdown Hill and overlooking the Charlcombe Valley, the properties enjoy arguably the best views in Bath. Designed by Nash Partnership of Bath and developed as a joint venture with Ashlar Group of Bath,…

Swinhay House

A commissioned project.  Built on the edge of the Cotswold escarpment, the client’s vision for Swinhay House was to create a futuristic house that provides for an active lifestyle both inside and out. The ten-level, eight-bedroom country home of 33,000 square feet (3,100 m2) sits on a 60-acre site. The conceptual design, developed with David Austin,…